Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

αφέλια

Συστατικά:

Χοιρινό κρέας κομμένο σε κομμάτια
Κόκκινο κρασί ξηρό
Κόλιανδρο ξηρό
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

Από το προηγούμενο βράδυ τοποθετείται το κρέας στο κρασί.
Την επομένη μέρα το τσιγαρίζεται σε καλαμποκέλαιο να ροδοκοκκινίσει.
Αφαιρείται το λάδι και αφήνεται λίγο.
Προσθέτετε το κρασί, το αλατοπίπερο και τον ξηρό κόλιανδρο τον οποίο κτυπήσατε στο γουδί να σπάσει.
Ψήνεται το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.
Οταν το κρέας ψηθεί δυναμώνετε τη φωτιά να μείνει με λίγο κρασί.
Το φαγητό αυτό σερβίρεται με πληγούρι, σαλάτα και γιαούρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: