Υλικά :
1 κιλό μικρές φρέσκες πατάτες
λάδι τόσο ώστε να τις καλύπτει
2 κουταλιές κόλιαντρο (κοπανιστό)
½ φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής :
Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις στραγγίζουμε και τις σπάζουμε ελαφρά. Βάζουμε το λάδι να βράσει καλά και ρίχνουμε τις πατάτες. Τις αφήνουμε να ψηθούν σε σιγανή φωτιά. Όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε το λάδι, προσθέτουμε τον κόλιαντρο και τις σβήνουμε με το κρασί. Συνεχίζουμε να ψήνουμε τις πατάτες ακόμα 2-3 λεπτά. (μεχρι εδω καλα.. κ εγω το κανω... ) Κατά διαστήματα τινάζουμε την κατσαρόλα για να ανακατεύονται καλύτερα οι πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου